contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kalender / Activiteiten


Nov
2
to Dec 9

Informatiemarkt Zorg, Welzijn en Wonen

Het Informatiepunt Zorg en CLIC/Dorpsraad organiseren op

 

ZATERDAG 28 NOVEMBER A.S. VAN 11.00 – 15.00 UUR

 

een informatiemarkt over zorg, welzijn en wonen in Den Aord.

 

Er zijn 4 thema’s :

1. Digitale Zorg en Ondersteuning

2. Casterse Diensten en Activiteiten

3. Medische Zorg en aanverwanten

4. Wonen en blijven wonen in Casteren.

 

Diverse organisaties hebben hun medewerking toegezegd, zoals bv. Zuidzorg, RSZK, Buurtzorg, St. Joris, Casters vervoer, Aordetig eten, Goei Kaomer, KBO, Fysiofit Hapert, GOW Welzijnswerk, Gemeente Bladel, Woonstichting de Zaligheden,  etc. etc.

 

De komende weken zullen wij u hier verder over gaan informeren.

 

Alle bewoners van Casteren worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan deze informatiemarkt om op de hoogte gebracht te worden van alle diensten, (hulp)middelen en activiteiten op het gebied van zorg, welzijn en wonen, met als doel om langer in Casteren te kunnen blijven wonen.

 

                        

View Event →
Feb
26
to May 31

Doe mee met Repair Café!

Repair Café Bladel/de Kempen is een initiatief van de stichting het Kompas die via het organiseren van repareerbijeenkomsten de sociale cohesie in Bladel/de Kempen wil versterken o.a. door het tegengaan van het weggooien van nog bruikbare spullen. De initiatiefnemer is van plan elke maand op woensdagmorgen een Repair Café te organiseren in het activiteitencentrum van het Kompas, Torendreef 20 in Bladel.

Inwoners van de Kempen kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken.

Repair Café Bladel heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de Kempen. Doe ook mee! Laat dit initiatief lukken.

Repair Café Bladel zoekt vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. We zoeken vooral mensen die handig zijn met:

* kleding/textiel                               * fietsen

* elektrische apparaten                   * meubeltjes

En die het leuk vinden om hun kennis te delen met de bezoekers.

Daarnaast zoeken we mensen die bij de Repair Cafés de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café lees je op de landelijke Repair Café-site www.repaircafe.nl. Interesse? Mail naar info@kompasbladel.nl

Kom naar onze voorlichtingsbijeenkomst voor reparateur en gastvrouw/heer op maandagmorgen, 16  maart 2015 om 10.00 uur in het activiteitencentrum van Kompas, Torendreef 20 te Bladel.

Het Repair Cafe wordt ondersteund door de werkgroep Kompassie. 

View Event →
Sep
4
to Sep 18

Informatie avond AIC op 17 september

AIC De Kempen locatie Bladel organiseert op woensdag 17 september een thema avond voor mensen met een diagnose maar ook voor, partners van, ouders van, familie, buren en/of andere die te maken hebben met of interesse hebben in autisme spectrum stoornis.

Wilt U er bij zijn ?

Aanmelden kan tot 17 september. Meer informatie klik dan hier.

View Event →
Sep
1
to Oct 29

DORPSGESPREKKEN OVER NIEUWE TAKEN GEMEENTE OP GEBIED VAN JEUGDHULP, WMO, WERK EN INKOMEN

Zoals u ongetwijfeld hebt gehoord of gelezen, krijgen gemeenten vanaf 2015 nieuwe taken op het gebied van jeugdhulp, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en werk en ondersteuning

Om u goed te informeren over de veranderingen ga ik de komende maanden in alle dorpen van de gemeente Bladel met de inwoners in gesprek. 
De dorpsgesprekken vinden plaats op:
Casteren: 23 september in D’n Aord
Hoogeloon: 1 oktober in D’n Anloop
Netersel: 6 oktober in De Poel,
Hapert: 15 oktober in Den Tref
Bladel: 27 oktober in Den Herd
De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur.

Leer verder

View Event →
Jul
10
to Jul 14

POP Bladel vergadering op maandag 12 juli

  • 15 Rondweg Bladel, NB, 5531 AJ Nederland (map)
  • Google Calendar ICS

Het Platform Ondersteuning en Participatie (POP-Bladel) fungeert als het 
hoogste en belangrijkste formele adviesorgaan voor het College van B & W van de gemeente Bladel, "wat betreft de vormgeving, het monitoren en 
evalueren van het gemeentelijke Wmo beleid" houdt op maandag 14 juli haar volgende vergadering. Voor de agenda en verslagen van voorgaande vergaderingen kijk op de website: http://www.pop-bladel.nl

View Event →