contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kalender / Activiteiten

Back to All Events

Doe mee met Repair Café!


Repair Café Bladel/de Kempen is een initiatief van de stichting het Kompas die via het organiseren van repareerbijeenkomsten de sociale cohesie in Bladel/de Kempen wil versterken o.a. door het tegengaan van het weggooien van nog bruikbare spullen. De initiatiefnemer is van plan elke maand op woensdagmorgen een Repair Café te organiseren in het activiteitencentrum van het Kompas, Torendreef 20 in Bladel.

Inwoners van de Kempen kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken.

Repair Café Bladel heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de Kempen. Doe ook mee! Laat dit initiatief lukken.

Repair Café Bladel zoekt vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. We zoeken vooral mensen die handig zijn met:

* kleding/textiel                               * fietsen

* elektrische apparaten                   * meubeltjes

En die het leuk vinden om hun kennis te delen met de bezoekers.

Daarnaast zoeken we mensen die bij de Repair Cafés de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café lees je op de landelijke Repair Café-site www.repaircafe.nl. Interesse? Mail naar info@kompasbladel.nl

Kom naar onze voorlichtingsbijeenkomst voor reparateur en gastvrouw/heer op maandagmorgen, 16  maart 2015 om 10.00 uur in het activiteitencentrum van Kompas, Torendreef 20 te Bladel.

Het Repair Cafe wordt ondersteund door de werkgroep Kompassie. 

Earlier Event: September 4
Informatie avond AIC op 17 september