contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Veel interesse bijeenkomst Platform Informele Zorg Bladel

WANDER

Op 24 februari organiseerde het GOW in samenwerking met de gemeente Bladel haar inmiddels bekende bijeenkomst Platform Informele Zorg Bladel.

Met meer dan 30 bezoekers van verschillende vrijwilligers organisaties werd het een zeer geslaagde avond. Naast het geven van informatie over bijvoorbeeld; het nieuwe Beleidskader Maatschappelijke Ondersteuning, de rol van dementie ambassadeurs en Segment 1 verpleegkundige werd er uitvoering van gedachten gewisseld over wat er goed gaat tussen de samenwerking van vrijwilligersorganisaties en professionals en wat er beter kan. Informatie die van groot belang is voor de gemeente en welke zij meeneemt in haar werkwijzen voor nu en in de toekomst.