contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Ervaring met herindicatie WMO voorzieningen? Meld het aan het POP

WANDER

 Het Platform Ondersteuning en Participatie adviseert het College van B & W van de gemeente Bladel over de Wmo (Wet maatschappelijke  ondersteuning). De Wmo is een wet die ervoor moet zorgen dat mensen die thuis wonen en hulp of zorg nodig hebben deze ook krijgen, zodat zij thuis kunnen blijven wonen en mee kunnen doen aan de maatschappij.

Woont u thuis en heeft u hulp of zorg nodig? Dan kan het zijn dat u een beroep heeft gedaan of gaat doen bij het Zorg Loket van de gemeente of bij een zorgorganisatie. Bij het Zorg loket in Bladel kunt u aanvragen doen voor bijvoorbeeld hulp bij het huishouden, aanpassingen in het huis zoals een verhoogd toilet. Of voor de aanvraag van een rolstoel. Maar ook om in aanmerking te komen voor dagopvang wanneer iemand lijdt aan dementie. Wij noemen enkele voorbeelden maar de lijst van voorzieningen is veel langer. Het kan ook zijn dat u een herindicatie heeft gekregen van uw zorgaanbieder, bijvoorbeeld voor hulp bij wassen en aankleden.

Heeft u, of iemand voor wie u zorgt, te maken met een nieuwe indicatie dan is het POP benieuwd naar uw ervaringen! Zij wil deze verzamelen zodat zij een goed beeld krijgt van wat er goed gaat en wat er beter kan of waar problemen zijn. Daarmee kan het POP beter opkomen voor de mensen die afhankelijk zijn van de Wmo. Dat doet zij door de gemeente adviezen te geven waarmee de Wmo verbeterd wordt.

Heeft of krijgt u te maken met een (her)indicatie? Wij vragen uw ervaring door te geven aan het POP. Dat kan door te mailen naar info@hetgow.nl of via telefoon: 0497 514746.